BMW

320 iA Coupe / E30

Historie

Begge tidligere ejere af denne smukke BMW 320i har passet ualmindeligt godt på den: Den blev oprindeligt leveret som ny i Stuttgart i 1989 til en dengang 62 år gammel dame. Tyve år senere (med cirka 17000 veldokumenterede kilometer på tælleren) blev den solgt til en dansk BMW-entusiast, som fortsatte med en omhyggelig vedligeholdelse af bilen.

Nu hvor E30-modellen hastigt nærmer sig status som en rigtig klassisk bil er denne bil en god chance for en rigtig entusiast: De to tidligere ejere har samlet kun tilbagelagt 18.500 kilometer i den, bilen leveres med en fuldt stemplet servicebog og fik ny tandrem i 2016.

Farven er endda en original specialbestilling i "Alpina Blau Metallic", bilen står på originale BMW aluminiumsfælge og både inde og ude står bilen som kilometertallet lægger op til: Denne fantastiske BMW E30 må helt sikkert være en af ​​de bedste på markedet.

Investér dig ind i drømmebilen

Specifikationer

Pris (DKK)

Solgt

Årgang

1989

18,561 km

Type

Coupé

Motor

-

Interiør

Lys blå

Gear

-

Ydelse

-

Acceleration

-

Farve

Alpina blå speciallak

Tophastighed

-

Produktionsperiode

1982-1994

Model detaljer

-

Total produceret

257307

Finder du vores BMW 320 iA Coupe / E30 interessant?

Andre investeringsbiler

Hold dig opdateret med seneste nyt fra Selected Car Investment!

Abonner på vores nyhedsmail og vær den første til at få alt det seneste nyt fra Selected Car Investment.

Du vil som abonnent på Selected Car Investments nyhedsmail være blandt de første til at se nye investeringsbiler på lager, modtage invitationer til kommende events, konkurrencer og meget mere!

Tilmeld dig, og oplev vores passionerede bilunivers helt tæt på.