Ford

Ford Focus RS500

Historie

Oprindeligt leveret ny i Sverige og registreret dér den 20. december 2010. Grundlæggende blev bilen dog aldrig kørt, og den tradition fortsatte, da bilen blev solgt til en dansk samler i 2015.

Denne sjældne Focus RS500 (nr. 361 ud af 500) står derfor i dag som en ny bil: Stadig med kun 25 kilometer på kilometertælleren og med en stand, lugt og fornemmelse af ny bil overalt.

En meget sjælden mulighed for en samler for at få sig markedets bedste Focus RS500. Eller måske for en RS500-entusiast, der ønsker et nyt eksemplar af en bil, der gik ud af produktion, da den sidste af 500 blev bygget.

Om modellen:

I marts 2010 introducerede Ford på Auto Mobil International i Leipzig en specialmodel af Ford Focus nemlig RS500, som skulle produceres i kun 500 nummererede eksemplarer.

Ligesom Focus RS fandtes RS500 kun som tredørs. Udefra adskilte den sig kun gennem farven, som var matsort. Denne farve var dog ingen lakering, men derimod en foliering produceret af 3M. Under denne foliering var karrosseriet lakeret i farven Panthersort metallic.

I kabinen havde RS500 skålformede Recaro-sæder, som var betrukket med sort alcantara-glatlæder-mix. Derudover omfattede listen over ekstraudstyr et navigationssystem med touchscreen og røde lædersportssæder, også fra Recaro.

Basis var motoren fra Focus RS, som igen blev modificeret. I RS500 havde den bl.a. en større intercooler, hvilket muliggjorde en højere kompression, et større luftfilter, en kraftigere benzinpumpe, en større diameter på udstødningen og en revideret motorstyring. Motorydelsen steg således til 350 hk og samtidig steg drejningsmomentet til 460 Nm.

Hver RS500 har et nummeremblem på centerkonsollen med det håndgraverede unikke nummer fra 001 til 500.

Investér dig ind i drømmebilen

Specifikationer

Pris (DKK)

Solgt

Årgang

2010

24 km

Type

Coupé

Motor

2,5 L - 5 cylindre

Interiør

Sort

Gear

6-trins manuel

Ydelse

350 hk ved 6.000 o/m

Acceleration

5,6 sek.

Farve

Sort

Tophastighed

265

Produktionsperiode

2010

Model detaljer

5 personers sportsvogn

Total produceret

500

Finder du vores Ford Ford Focus RS500 interessant?

Andre investeringsbiler

Hold dig opdateret med seneste nyt fra Selected Car Investment!

Abonner på vores nyhedsmail og vær den første til at få alt det seneste nyt fra Selected Car Investment.

Du vil som abonnent på Selected Car Investments nyhedsmail være blandt de første til at se nye investeringsbiler på lager, modtage invitationer til kommende events, konkurrencer og meget mere!

Tilmeld dig, og oplev vores passionerede bilunivers helt tæt på.