Jaguar

F-Type Project 7

Historie

I 2013 blev Project 7 afsløret som en prototype på Goodwood af Jaguars adm. direktør Ian Callum., og han slog fast, at den ikke ville blive sat i produktion. Men før dækrøgen havde lagt sig, stod kunderne i kø med store checks klar til at investere. Det blev derfor besluttet at producere et begrænset antal på 250 enheder, som alle blev solgt omgående.

Den har et nyt hækparti, en ny minimal “blød” top og en forrude, der er 114 mm lavere og tilpasset de nye sidevinduer. En smart “hajfinne” er placeret bag chaufførens sæde, som er et bindeled tilbage til den ikoniske D-Type.

Jaguar mener, at alle de nye karbonfiber “nipsting”, så som bl.a  en hækspoiler forøger downforce med 91% ved tophastigheden på 300 km/t.

De 250 enheder fås kun i følgende 5 farver: Glacier White, Ultra Blue, Ultimate Black, Caldera Red og selvfølgelig den eneste rigtige farve for en så ikonisk Jaguar som denne her, British Racing Green.

 

Investér dig ind i drømmebilen

Specifikationer

Pris (DKK)

Solgt

Årgang

2015

70 km

Type

Cabriolet

Motor

5,0 L - 8 cylindre

Interiør

Sort

Gear

8 trins Quickshift automatisk

Ydelse

567 hk ved 6.900 o/m

Acceleration

3,9 sek.

Farve

British racing green

Tophastighed

300

Produktionsperiode

2015

Model detaljer

2 sæders sportsvogn

Total produceret

250

Finder du vores Jaguar F-Type Project 7 interessant?

Andre investeringsbiler

Hold dig opdateret med seneste nyt fra Selected Car Investment!

Abonner på vores nyhedsmail og vær den første til at få alt det seneste nyt fra Selected Car Investment.

Du vil som abonnent på Selected Car Investments nyhedsmail være blandt de første til at se nye investeringsbiler på lager, modtage invitationer til kommende events, konkurrencer og meget mere!

Tilmeld dig, og oplev vores passionerede bilunivers helt tæt på.