Lamborghini

Huracan LP 610-4 (**SOLD**)

Historie

Lamborghini Huracán er efterfølgeren til Gallardo, Lamborghinis mest solgte model nogensinde. Det blev afsløret på Geneva Auto Show i 2014, og salget begyndte i andet kvartal 2014.

Huracán er det spanske ord for orkan. Navnet er inspireret af en spansk tyr ligesom mange andre Lamborghini-modeller. Huracán var en tyr, der var berømt for sit mod, og som kæmpede i arenaen i 1879. Huracán var også mayafolkets gud af vind, storm og ild.

Ændringerne i forhold til Gallardo’en omfatter fuld LED-belysning, et 12,3-tommers TFT-instrumentpanel i farver, og speedometer og omdrejningstæller vises nu på et display i stedet for på runde standardinstrumenter.

Kabinen har Nappalæder, Alcantara polstring og et redesignet instrumentbord. For at overholde EU6-emissionsreglerne er motoren udstyret med Stop & Start-teknologi, som kan virke fint i en Polo, men virker temmelig mærkelig i en Lamborghini.

Huracán er udstyret med en Lamborghini Doppia Frizione (LDF), hvilket er en 7-trins dobbeltkobling transmission med 3 valgmuligheder STRADA, SPORT og CORSA. Huracán har 20-tommer hjul, et karbon-keramisk bremsesystem, et valgfrit styresystem Lamborghini Dynamic Steering og MagneRide, som er et elektromagnetisk system til styring af affjedringen.

 

Investér dig ind i drømmebilen

Specifikationer

Pris (DKK)

Solgt

Årgang

2015

188 km

Type

Coupé

Motor

5,2 L - 10 cylindre V-motor

Interiør

Sort

Gear

7-trins automatisk

Ydelse

610 hk ved 8.250 o/m

Acceleration

3,2 sek.

Farve

Orange

Tophastighed

325

Produktionsperiode

2014 -

Model detaljer

2 personers sportsvogn

Total produceret

2353

Finder du vores Lamborghini Huracan LP 610-4 (**SOLD**) interessant?

Andre investeringsbiler

Hold dig opdateret med seneste nyt fra Selected Car Investment!

Abonner på vores nyhedsmail og vær den første til at få alt det seneste nyt fra Selected Car Investment.

Du vil som abonnent på Selected Car Investments nyhedsmail være blandt de første til at se nye investeringsbiler på lager, modtage invitationer til kommende events, konkurrencer og meget mere!

Tilmeld dig, og oplev vores passionerede bilunivers helt tæt på.