BMW

M3 Sedan

Historie

M3, V8, manuelt gear - og det endda i den sjældne sedan-variant. Derudover er netop denne et eksemplar i absolut topstand. Den er nøjagtigt lige så god som man kan forvente af en bil med bare 55.000 kilometer på tælleren.

Om modellen:

BMW M3 er den højstydende version af BMW 3-serien, udviklet af BMW's motorsport division, BMW M GmbH. M3-modellen hér er blevet udviklet fra den foregående model E46.

Den oprindelige model var en coupe, men M3 er også produceret i en sedanmodel som denne her. For samlere og investorer er det godt at vide, at sedanen er mere sjælden coupéen.

Opgraderingen af standard 3-er til M3’er omfattede højere motorydelse med hurtigere response, bedre lyd, forbedret håndtering, ændret affjedring, kraftigere bremser, forbedret aerodynamik, lette komponenter og “M-emblemet”, der er kendetegnet for BMW Motorsport.

BMW’s S65-motor, hedder M3’erens vellydende kraftværk, og den forblev den eneste V8'er nogensinde i M3-programmet, da efterfølgerne gik tilbage til seks cylindre.

Investér dig ind i drømmebilen

Specifikationer

Pris (DKK)

Solgt

Årgang

2008

55,201 km

Type

Sedan

Motor

4,0 L - 8 cylindret V-motor

Interiør

Anthrazit (stof/læder)

Gear

6 trins manual

Ydelse

420 hk ved 8.300 o/m

Acceleration

5,0 sek.

Farve

Silverstone Metallic

Tophastighed

253

Produktionsperiode

2007-2013

Model detaljer

4 sæders sedan

Total produceret

-

Finder du vores BMW M3 Sedan interessant?

Andre investeringsbiler

Hold dig opdateret med seneste nyt fra Selected Car Investment!

Abonner på vores nyhedsmail og vær den første til at få alt det seneste nyt fra Selected Car Investment.

Du vil som abonnent på Selected Car Investments nyhedsmail være blandt de første til at se nye investeringsbiler på lager, modtage invitationer til kommende events, konkurrencer og meget mere!

Tilmeld dig, og oplev vores passionerede bilunivers helt tæt på.