Bliv investor i nogle af verdens mest fantastiske biler

Pulje­investering

Scroll

Vores puljer

Vores investeringspuljer består af en gruppe nøje udvalgte samlerbiler, som vi efter en gennemgående analyse vurderer har et værdivækstpotentiale, og dermed kan blive en god investering. Selected Car Investment håndterer hele processen inklusiv identificering af biler, anskaffelse, due diligence, opbevaring, forsikring, vedligeholdelse og salg.
Fuld tegnet

Pulje 3

Superbiler og racerbiler

Denne pulje vil er sammensat af eksklusive superbiler og racerbiler fra førende europæiske bilmærker.

Fuld tegnet

Pulje 2

Superbiler

Denne pulje er sammensat af superbiler fra de førende eksklusive europæiske bilmærker.

Fuld tegnet

Pulje 1

Superbiler

Denne pulje er sammensat af superbiler fra de førende eksklusive europæiske bilmærker.

Drag fordel af vores ekspertise og invester nemt og enkelt

Hvad er puljeinvestering?

Hos Selected Car Investment har vi igennem en årrække beskæftiget os med køb og salg af samlerbiler som investeringsobjekter. Vores professionelle team har i dag et indgående kendskab til markedet for samlerbiler, som i de seneste mange år har været i vækst.

Erfaringen supplerer vi med løbende overvågning af markedet og indgående analyser af data herfra. Samtidig trækker vi på et stærkt internationalt netværk i forbindelse med sourcing og handel med investeringsbiler.

Med puljeinvesteringerne tilbyder vi nu investorer at drage fordel af vores samlede ekspertise, internationale netværk og erfaring i markedet. Således giver puljeinvestering anledning til den nemmeste og sikreste måde at investere i nogle af verdens fineste samlerbiler.

Bliv en del af et unikt investornetværk

Hvem kan investere?

Selected Car Investment Management er som udgangspunkt for professionelle investorer, som ønsker at diversificere deres investeringer. Minimumsindskuddet er på nuværende tidspunkt derfor på 750.000 kr. og vi har nogle klare kriterier, som skal opfyldes for at du kan blive betragtet som professionel investor. Så snart disse kriterier er opfyldt er det nemt at investere hos Selected Car Investment Management. Du har mulighed for at investere i en pulje både med selskabsmidler, pensionsmidler eller frie midler.

Som investor hos Selected Car Investment bliver du samtidig en del af et fællesskab, hvor investering, passion og socialt samvær går op i en højere enhed. Puljeinvestorer får samtidig mulighed for at nyde synet af de smukke kunstværker helt tæt på ved fælles samlinger med de andre puljeinvestorer eller individuelt efter aftale.

10-års udvikling i værdien af udvalgte samleobjekter

Samlerbiler er en overset men yderst interessant investering. The Knight Frank Luxury Investment viser at prisstigningerne på samlerbiler i mange tilfælde giver baghjul til både traditionelle, men også alternative investeringer såsom ure, smykker, kunst og vin.

SJÆLDEN WHISKEY 322%

VIN 149%

URE 147%

BILER 118%

KUNST 109%

HÅNDTASKER 60%

MØNTER 59%

SMYKKER 39%

MØBLER 36%

FARVEDE DIAMANTER 13%

Kilde: Knight Frank Wealth Report 2023

Et marked i vækst

I de seneste årtier har markedet for investeringsbiler oplevet en vækst, der giver baghjul til andre alternative investeringsobjekter såsom vin, ure og smykker.

Investering i biler har samtidig en lav korrelation med andre finansielle investeringsaktiver såsom ejendomme, aktier og obligationer, og tilføjer dermed robusthed til en portefølje bestående af traditionelle aktivklasser.

Fx har investering i superbiler og racerbiler siden 2004 givet et årligt afkast på henholdsvis 13,4% og 10,7%. Markedet for investeringsbiler er generelt karakteriseret ved lav gennemsigtighed, og de bedste biler udbydes typisk ikke til salg til den brede offentlighed.

Dansk selskab med international erfaring

Selected Car Investment er blandt Danmarks førende inden for køb og salg af investeringsbiler, hvilket tydeligt illustreres i vores bilhuse, hvor mere end 200 investeringsbiler håndteres med dedikation og ekspertise.

Vores mangeårige erfaring, ekspertise og internationale netværk gør at vi kan lokalisere og anskaffe de ypperste eksemplarer af investeringsbiler, hvilket er en afgørende faktor for deres fremtidige afkastpotentiale.

Compliance hos Selected Car Investment Management

Selected Car Investment Management ApS er er en ansvarlig virksomhed, og vi ønsker at identificere, tage stilling til og forbedre ESG faktorer i puljeinvesteringsselskaberne - det kan du læse mere om i vores Politik for bæredygtighedsrisici. Det er samtidig vigtigt for os i, at du som individ føler dig tryg ved vores behandling af de personoplysninger, der kommer i vores besiddelse, når du handler med os. Vil du læse mere om hvordan vi behandler din data kan du læse mere i databeskyttelsespolitik for puljeinvesteringer.