Ferrari

Dino 246 GT

Historie

Her har vi et vidunderligt eksempel på en original europæisk specifikation Dino 246 GT, som blev leveret ny til Italien i 1973 og derefter nød godt af at flytte fra det varme og solrige italienske klima til det endnu mere solrige californiske klima i 1978.

Bilen forblev i USA indtil 1990, hvor den blev importeret tilbage til Tyskland. Her blev bilen fuldstændig restaureret af de respekterede Ferrarispecialsiter Modena Motorsport og malet i Giallo Fly-gul med interiør i sort læder. Daytonasæderne var den udstyret med ab fabrik.

Restaureringen blev udført til en høj standard, og bilen har været meget velholdt lige siden og var så heldig at tilbringe de sidste ni år i Toulouses solrige klima.

Kvaliteten af ​​restaureringen er tydelig, da det nu er over tyve år siden bilen stadig ser fantastisk ud. Kvaliteten af ​​den indvendige restaurering er nærmest endnu bedre, idet læderet stadig er usædvanligt blødt og subtilt, og finishen er flot. 

Bilen starter perfekt selv fra kold tilstand, og når den først er opvarmet går gearene let og præcist. Bremserne stopper bilen bemærkelsesværdigt godt, og styringen er vidunderligt præcis.

Alt i alt er dette et fabelagtigt eksempel på en dejlig "driver's car", der bare venter på at give den heldige nye ejer et smil på læben.

Investér dig ind i drømmebilen

Specifikationer

Pris

Solgt

Årgang

1973

15,278 km

Type

-

Motor

2,4 L - V6

Interiør

Leather Black

Gear

5-trins manuel

Ydelse

192 hk v. 7600 o/min

Acceleration

7,1 sek (0-100 km/t)

Farve

Giallo Fly Yellow

Tophastighed

235

Produktionsperiode

1969-1974

Model detaljer

2-sæders sportsvogn

Total produceret

2.295

Finder du vores Ferrari Dino 246 GT interessant?

Andre investeringsbiler

Hold dig opdateret med seneste nyt fra Selected Car Investment!

Abonner på vores nyhedsmail og vær den første til at få alt det seneste nyt fra Selected Car Investment.

Du vil som abonnent på Selected Car Investments nyhedsmail være blandt de første til at se nye investeringsbiler på lager, modtage invitationer til kommende events, konkurrencer og meget mere!

Tilmeld dig, og oplev vores passionerede bilunivers helt tæt på.