Porsche

911 S

Historie

Denne meget tidlige "G-model" er fra marts 1974 og blev solgt fra ny i Japan. Her har den været i hænderne på meget pertentlige ejere, der har bevaret en stor del af dens papirer på service og ejerskab. Den fremstår i dag i virkelig flot stand med alle de tidlige modellers smukke chromdetaljer og generelt helt den i sin tid blev leveret - i Grand Prix Weiss med Blauschwarz indtræk og på de 15" Fuchsfælge, som den første ejer havde bestilt ab fabrik. 

Bilen her er formentlig af de bedste helt tidlige G-modeller på markedet.

Om modellen:

Til modelåret 1974 (G-serien) blev der foretaget tre væsentlige ændringer i forhold til tidligere 991-generationer. For det første blev motorstørrelsen forøget fra 2,4 til 2,7 liter, hvilket gav flere hestekræfter og samtidig et højere drejningsmoment. For det andet skulle de nye kofangere være i overensstemmelse med kravene i den amerikanske lovgivning. For det tredje blev K-Jetronic CIS Bosch-benzinindsprøjtning indført i 911’eren. 2,7 liters motoren i 911S havde nu en ydelse på 175 hk og samtidigt både bedre kørbarhed og bedre økonomi.

Den oprindelige 911-serie anses for at være en af de mest succesrige og konkurrencedygtige sportsvogne nogensinde, især når man tager dens mange variationer i betragtning. Modellen vandt både i rally, på banerne - og på de offentlige veje, hvor den i dag er blevet en levende legende. 

Investér dig ind i drømmebilen

Specifikationer

Pris (DKK)

Solgt

Årgang

1974

92,870 km

Type

Coupé

Motor

2,7 L - 6 cylindre

Interiør

Sort

Gear

5 trins manuel

Ydelse

175 hk ved 5.800 o/m

Acceleration

7,5 sek.

Farve

Hvid

Tophastighed

229

Produktionsperiode

1973-1975

Model detaljer

2+2 personers sportsvogn

Total produceret

-

Finder du vores Porsche 911 S interessant?

Andre investeringsbiler

Hold dig opdateret med seneste nyt fra Selected Car Investment!

Abonner på vores nyhedsmail og vær den første til at få alt det seneste nyt fra Selected Car Investment.

Du vil som abonnent på Selected Car Investments nyhedsmail være blandt de første til at se nye investeringsbiler på lager, modtage invitationer til kommende events, konkurrencer og meget mere!

Tilmeld dig, og oplev vores passionerede bilunivers helt tæt på.