Version 1.1. Opdateret den 23. februar 2023

Samtykke til nyhedsbrev

Scroll

Ved tilmelding af dette nyhedsbrev, samtykker jeg til, at Selected Car Group (SCG) udsender nyhedsbreve til mig og indsamler data om min adfærd på baggrund af klik i nyhedsbrevet.

Selected Car Group består af flere selskaber inden for bilbranchen. SCG-selskaberne er Selected Car Group A/S, Selected Car Leasing A/S, Solid Leasing A/S, Selected Car Investment ApS, Selected Car Investment Management, Selected Car GmbH og DC Workshop ApS. Ved tilmelding til nyhedsbrevet accepterer jeg at kunne modtage nyhedsbreve fra de nævnte selskaber i SCG, og at nyhedsbrevene kan indeholde nyheder fra alle SCG gruppens selskaber.

SCG benytter en ekstern IT-service til udsendelse af nyhedsbreve. Servicen registrerer, hvor mange og hvem der åbner nyhedsbrevet, hvornår nyhedsbrevet åbnes (dato og tidspunkt), om og hvor mange gange nyhedsbrevet videresendes, hvilke links i nyhedsbrevet, der klikkes på, og om det gøres fra en mobilenhed, en browser eller et operativsystem. Med andre ord indsamles IP-adresser. Ud fra de indsamlede oplysninger dannes en rapport gennem en anden af SCG’s IT-leverandører. I rapporten kan SCG se, hvor mange og hvem der åbner nyhedsbrevet, hvornår nyhedsbrevet åbnes (dato og tidspunkt), om nyhedsbrevet deles, hvilke links der klikkes på i nyhedsbrevet og på egne hjemmesider, og om det gøres fra en mobilenhed, en browser eller et operativsystem. Jeg samtykker til at disse informationer benyttes af SCG til at analysere, hvilke artikler jeg som nyhedsbrevslæser klikker videre til. Rapporterne og de bagvedliggende data slettes efter 18 måneder. Jeg er oplyst om, at jeg til enhver tid kan trække mit samtykke tilbage ved at klikke på afmeldingslinket i bunden af nyhedsbrevet.