Porsche

356 B Super 90

Historie

Denne Porsche 356 står med "matching numbers" i originalfarverne sølv og sort. Som med næsten halvdelen af ​​alle 356'erne i verden blev denne bil oprindeligt solgt på det amerikanske marked.

Omkring årtusindskiftet blev den købt derovre af en dansk Porscheentusiast, der valgte den fordi den efter at have boet i Californien en stor del af sit liv stadig stod meget originalt og ikke mindst meget rustfri. Efter ankomsten til Danmark blev bilen renoveret og ført tilbage i sine originalfarver og kom tilbage på vejene i 2002.

I 2004 skiftede bilen igen hænder og blev en del af en stor bilsamling, hvor den blev brugt ret sparsomt. I 2019 solgte vi bilen for samleren, og denne gang gik den til en sportsvognsentusiast, der ville have en ægte klassiker at nyde med alle sanser. Han forbedrede, fintunede og servicerede bilen yderligere og der er de sidste år brugt over 100.000 kroner på Porschen.

Der står derfor i dag som en fin ældre restaurering, der er ældet rigtigt pænt med hensyn til både lak, læder og ikke mindst mekanik. Her får man således en særdeles velkørende 356, inklusiv få charmerende tegn på brug og alder - og derfor er det en bil, man ikke behøver være bange for at bruge. Hvilket er heldigt, da en Porsche 356 (især i denne kraftige Super 90-model) er en bil, der giver adgang til alle mulige fantastiske motorbegivenheder rundt om i Danmark og verden. Porsche 356 startede Porsches succeshistorie, men det er også i dag smukke, velkørende og topcharmerende biler, der altid vil bringe et smil frem på både ejerens ansigt.

Bilen er indregistreret og står på danske historiske sorte plader, klar til brug.

Investér dig ind i drømmebilen

Specifikationer

Pris (DKK)

Solgt

Årgang

1961

99,000 km

Type

Coupé

Motor

1,6 L boxer-4

Interiør

Sort læder

Gear

4-trins manuel

Ydelse

90 Hk v. 5500 o/min

Acceleration

14,0 sek

Farve

Sølv

Tophastighed

184

Produktionsperiode

1959-1963

Model detaljer

S90 T5

Total produceret

20598 (1961: 2825)

Finder du vores Porsche 356 B Super 90 interessant?

Andre investeringsbiler

Hold dig opdateret med seneste nyt fra Selected Car Investment!

Abonner på vores nyhedsmail og vær den første til at få alt det seneste nyt fra Selected Car Investment.

Du vil som abonnent på Selected Car Investments nyhedsmail være blandt de første til at se nye investeringsbiler på lager, modtage invitationer til kommende events, konkurrencer og meget mere!

Tilmeld dig, og oplev vores passionerede bilunivers helt tæt på.