Porsche

911/991 GT3 Mk II

Historie

Med bare 52 kilometer på tælleren er denne smukke Miami Blue GT3 fuldstændigt som en ny bil. Og denne har en manuel gearkasse. Ja, det er den, du vil have!

Om modellen:

Porsche 911 GT3 er en højtydende version af Porsche 911 sportsvognen og kan betragtes som den åndelige efterfølger til den legendariske 911 Carrera RS fra 1973. GT3-modellerne, der blev introduceret i 1999, er opkaldt efter Fédération Internationale de l'Automobile (FIA) Group GT3-klassen, hvor den var skabt til at konkurrere i motorsportssammenhæng.

Siden er der kommet en lang række varianter beregnet til både vej- og bane. 

Denne variant er den faceliftede 991.2 GT3, der blev lanceret på biludstillingen i Geneve i 2017. Omfattende ændringer blev foretaget på motoren, hvilket muliggjorde et maksimalt omdrejningstal på 9.000 omdr./min. fra den 4 liter store sekscylindrede boksermotor. Sammenlignet med 991.1 er den bageste spoiler højere og placeret længere tilbage for at være mere effektiv. Der er en ny frontspoiler, og der er foretaget ændringer i baghjulsophænget. 991.2 GT3 bragte valget mellem en manuel gearkasse og en PDK dobbeltkoblingstransmission tilbage.

Mens den racingafledte motor, velafbalancerede undervogn og gode aerodynamik betyder, at GT3 fungerer fantastisk godt som legetøj på en racerbane, så er den stadig forholdsvist behagelig på landevej. Derfor er modellen da også blevet særdeles populær som et kombiværktøj for trackdayentusiaster og sportsligt orienterede Porsche 911-kørere. 

Investér dig ind i drømmebilen

Specifikationer

Pris (DKK)

Solgt

Årgang

2018

51 km

Type

Coupé

Motor

-

Interiør

78 Sort læder/alcantara

Gear

-

Ydelse

-

Acceleration

-

Farve

Miami Blue

Tophastighed

-

Produktionsperiode

-

Model detaljer

-

Total produceret

-

Finder du vores Porsche 911/991 GT3 Mk II – Solgt interessant?

Andre investeringsbiler

Hold dig opdateret med seneste nyt fra Selected Car Investment!

Abonner på vores nyhedsmail og vær den første til at få alt det seneste nyt fra Selected Car Investment.

Du vil som abonnent på Selected Car Investments nyhedsmail være blandt de første til at se nye investeringsbiler på lager, modtage invitationer til kommende events, konkurrencer og meget mere!

Tilmeld dig, og oplev vores passionerede bilunivers helt tæt på.