Bentley

Arnage Red Label

Historie

Er denne Bentley Arnage Red Label mon den bedste tilbageværende af sin slags?

Bilen har kun kørt 3252 kilometer siden den blev leveret ny i Danmark i 2002. For at sige det helt kort: Bilen er i næsten enhver praktisk henseende stadig en ny bil. Ikke kun set fra et mekanisk synspunkt, men også kosmetisk - ja, selv vurderet ud fra duften af ​​fint læder!

Den oprindelige ejer af bilen havde naturligvis flere andre køretøjer til sin rådighed, og som følge heraf blev Arnagen brugt yderst sparsomt. Lak, chrom, træ og og læder er alt i fantastisk stand, og den klassiske 6,75 liter V8 er stærk og lydløs. Hertil kommer en sjælden og smagfuld kombination af karosserifarve og interiør og resultatet er en Arnage Red Label med en fantastisk ustråling af klasse og kvalitet.

I alt væsentligt er denne Arnage nærmest en ny bil og samtidig en klassisk skønhed.

Om modellen:

Bentley Arnage og dens Rolls-Royce slægtning Silver Seraph var de første med et helt nyt design fra de to bilmærker siden 1980. Arnage er over 5,4 meter lang, 1,9 meter bred og har en egenvægt på mere end 2,5 tons. I en kort periode var det den mest kraftfulde og hurtigste firedørs bil på markedet.

I årtier brugte både Bentley og Rolls-Royce den samme 6,75 liters V8 motor, der kunne spores helt tilbage til 1950'erne. Den første Arnage-udgave fik derimod en ny BMW V8 motor mens Seraph skulle have en BMW V12 motor. Traditionalister anså de nye motorer som lidt karakterløse i forhold til den gamle V8, der da også vendte tilbage i 1999 med lanceringen af "Red Label"-udgaven. Med en Garrett T4 Turbolader leverede Red Label 835 Nm, det højeste drejningsmoment for nogen firedørs bil på det tidspunkt. 

Som led i ændringsprocessen fik bilerne også stivere karrosserier og større hjul og kraftigere bremser. Med yderligere opdateringer forblev Arnage i produktion indtil 2009.

Investér dig ind i drømmebilen

Specifikationer

Pris (DKK)

Solgt

Årgang

2002

3,252 km

Type

Sedan

Motor

6,8 L - 8 cylinder V-motor

Interiør

Creme

Gear

4 trins automatisk

Ydelse

406 hk ved 4.000 o/m

Acceleration

6,3 sek.

Farve

Mørkeblå

Tophastighed

249

Produktionsperiode

1998-2009

Model detaljer

4 sædet personbil

Total produceret

-

Finder du vores Bentley Arnage Red Label interessant?

Andre investeringsbiler

Hold dig opdateret med seneste nyt fra Selected Car Investment!

Abonner på vores nyhedsmail og vær den første til at få alt det seneste nyt fra Selected Car Investment.

Du vil som abonnent på Selected Car Investments nyhedsmail være blandt de første til at se nye investeringsbiler på lager, modtage invitationer til kommende events, konkurrencer og meget mere!

Tilmeld dig, og oplev vores passionerede bilunivers helt tæt på.