03. maj 2022

Selected Car Group opkøber tysk partner

Selected Car Group opkøber tysk partner med speciale i premium biler

En af de mest erfarne spillere på det danske leasing marked, Selected Car Group, opkøber det Flensborgbaserede Holden Car GmbH.
Holden Car har lang erfaring med leasing og import af premium biler, og CEO hos SCG Ulrik Larsen er begejstret over at kunne udvide forretningen mod syd:
Ulrik Larsen siger

”Holden Car er en ambitiøs virksomhed, som har opbygget et solidt indkøbsnetværk i hele Europa – hovedsageligt i Tyskland. At vi kan udvide SCG med deres spidskompetencer inden for køb og salg af biler til især leasing styrker vores position betydeligt. Vi får ejerskab over et finmasket sourcing-netværk, som giver os virkelig god kontrol med insourcing af biler til leasingforretningen, herunder at finde biler hurtigere og mere effektivt.”

Grundlægger af Holden Car er Michael Holden, som har et indgående kendskab til Selected Car Group. Dels har han de seneste fem år været underleverandør til Selected Car Group og har i denne periode leveret 700-800 håndplukkede biler til SCG. Dels har Michael Holden selv en fortid i SCG, hvor han var tilknyttet i perioden 2009-2017 sideløbende med opbygningen af Holden Car i Tyskland.

”Jeg kan ikke forestille mig en mere optimal løsning end denne, hvor alle parter får det bedste af begge verdener. Jeg fortsætter mit virke her fra Flensborg – og vil fortsat kunne levere biler af høj international klasse. Samtidig bliver jeg ansat hos SCG og bliver dermed del af en knivskarp koncern. Det bliver som at komme hjem igen – men i en opdateret udgave,” siger Michael Holden.