24. feb 2022

Tom Kristensen bliver ambassadør for Selected Car Group

Hylder motorsporten med ny Tom K Pris

Med et stærkt sponsorat og en ny, langsigtet ambassadøraftale fra Selected Car Group er dansk motorsports Mr. Le Mans Tom Kristensen klar med en ny pris i eget navn til årets danske motorsportsfest, Dansk Motorsport Award.

Tom Kristensen kan smile ekstra bredt, når årets store prisuddeling for motorsport, Dansk Motorsport Award 2022, for 11. gang bliver skudt afsted. Den ni-gange vindende Le Mans-kører har nemlig manifesteret et mangeårigt samarbejde ud i et nyt, officielt ambassadørskab med Selected Car Group og er i samme ombæring blevet spurgt, om han vil lægge navn til en ny pris i Dansk Automobil Sports Unions regi, som uddeles for første gang til årets prisevent.

Tom K Prisen powered by Selected Car Group er en pris, der gives til den eller de, som har lavet ekstraordinære præstationer eller har udrettet noget helt specielt for motorsporten og mennesker omkring den og uddeles for første gang i forbindelse med DASU’s Dansk Motorsports Awards show 2022.

”Jeg er utroligt stolt og beæret over, at jeg som det første officielle tiltag med mit nye ambassadørskab for Selected Car Group, er blevet spurgt af DASU, om jeg vil lægge navn til en pris i mit navn, som er dedikeret til de ildsjæle, der hver dag arbejder for at hæve motorsporten i Danmark,” siger Tom Kristensen og tilføjer:

”Som en del af mit ambassadørskab med Selected Car Group er jeg endda i stand til at træde lidt ekstra på pedalen og sætte en pengepræmie bag prisen. Jeg glæder mig til at se, hvad samarbejdet med Selected Car Group ellers byder på.”

Ambassadørskabet for Selected Car Group, som er et langsigtet samarbejde mellem bilgruppen og Tom Kristensen, vil, udover Tom K Prisen, blandt andet have racinglegenden som gæst ved events støttet af Selected Car Group, på tværs af gruppens leasing- og investeringstiltag i klassiske- og premiumbiler.

Nyt ambassadørskab åbner døre

Tom Kristensens nye ambassadørskab for Selected Car Group skydes officielt i gang med årets nye pris, men partnerskabet rummer ifølge Jens Christian Tangbæk, CCO for Selected Car Group, næsten uanede muligheder.

”Det er et kæmpe privilegie at kunne præsentere Tom Kristensen, en af de mest ikoniske danske racerkørere nogensinde, som en del af Selected Car Groups univers. Vi er stolte over at kunne stå bag ham i tildelingen af den nye Tom K Pris. Samtidig glæder vi os til at stærkt samarbejde med Tom K, hvor vi i fællesskab kan sætte motorsport og passion for biler i fokus i samarbejdet mellem Tom Kristensen og Selected Car Groups forskellige initiativer,” siger Jens Christian Tangbæk.

SCG vil trække på den rutinerede racerkørers indsigt, passion og netværk i bilsporten på tværs af hele verden. Tom Kristensens kendskab til motorsporten kan blandt andet sikre, at spændende investeringsbiler, som en del af Selected Car Investment, kommer til Danmark, track day-events for velgørenhed eller opvisningsrunder for gruppens kunder.

Tom K Prisen overrækkes 25. februar som en del af et stort anlagt online præmieshow, som streames søndag. Et show som sidste år trak flere end 200.000 seere. Ligesom året før vil Felix Smith agere vært og toastmaster for prisuddelingen.