Selected Car Investment

Om os

Grundlæggelsen af Selected Car Group kan dateres helt tilbage til 1992, hvor ejeren af Selfinvest-koncernen, Torben Østergaard-Nielsen, besluttede at påbegynde en samling af klassiske biler – dengang primært SL-serien af mærket Mercedes-Benz. Snart bredte passionen og lysten til at samle på klassiske biler sig også til andre mærker som bl.a. Porsche, Ferrari, Lamborghini og Jaguar.

Med årene blev bilsamlingen vurderet af adskillige eksperter, der meldte om usædvanligt høje prisstigninger. Samtidig udtrykte flere og flere besøgende deres begejstring og interesse for biler som investeringsobjekt, hvilket skabte fundamentet for Selected Car Investment.

Scroll

Vi kombinerer økonomisk og emotionelt afkast

Kærligheden til sportsvogne og smalerbiler er vokset støt de seneste år, og det har afspejlet sig i stigende priser. Samlerbiler er blevet investering, både når du som samler investerer med hjertet, og når du investerer mere kalkulerende.

Samlerbiler omfavner fuldblodsfascination og kærlighed til teknik. Blot et begrænset antal modeller kan kaldes sande klassikere – og kun få heraf fremstår i perfekt stand. Vores mission er at føre købere og sælgere af disse eftertragtede mesterværker sammen. At sprede køreglæde og dele vores fascination af de levende legender. Hos Selected Car Investment har vi som forvalter et indgående kendskab til bilbranchen og en solid track record. Vi mener derfor at vi har det bedste udgangspunkt til at hjælpe vores kunder i mål med den investering de drømmer om.

Udlev dine bildrømme hos Selected Car Group

En del af et passioneret bilunivers

Med mange års erfaring og et stort internationalt netværk tilbyder Selected Car Investment gennemgående ekspertise i bilinvestering til private og professionelle investorer med ambitionen om at realisere et økonomisk og emotionelt afkast.

Selected Car Investment køber og sælger investeringsbiler i enkelthandler samt som puljeinvestering, der har taget fart siden lanceringen af første pulje i 2019. Konceptet omfatter en gruppe af investorer, der går sammen om at investere i en udvalgt pulje af nogle af verdens mest unikke biler med Selected Car Investment som aktiv forvalter.

Som en del af Selected Car Group oplever kunderne hele gruppens passionerede bilunivers samt de interne synergier, der binder professionelle leasingaktiviteter i Selected Car Leasing sammen med fantastiske investeringsbiler i Selected Car Investment og ekstraordinære kundeevents i Selected Car Collection.

Hvordan kan vi hjælpe dig?

Vi er bileksperter med international erfaring

Nyeste biler