Bliv investor i nogle af verdens mest fantastiske biler

Puljeinvestering

Scroll

Vores puljer

Vores investeringspuljer består af en gruppe nøje udvalgte samlerbiler, som vi efter en gennemgående analyse vurderer har et værdivækstpotentiale, og dermed kan blive en god investering. Selected Car Investment håndterer hele processen inklusiv identificering af biler, anskaffelse, due diligence, opbevaring, forsikring, vedligeholdelse og salg.
Open for drawing

Pool 3

Supercars and racing cars

This pool is open for drawing. The pool will consist of exclusive supercars and racing cars from leading European car brands.

Fully drawn

Pool 2

Supercars

This pool is composed of supercars from the leading exclusive European car brands.

Fully drawn

Pool 1

Supercars

This pool is composed of supercars from the leading exclusive European car brands.

Drag fordel af vores ekspertise og invester nemt og enkelt

Hvad er puljeinvestering?

Hos Selected Car Investment har vi igennem en årrække beskæftiget os med køb og salg af samlerbiler som investeringsobjekter. Vores professionelle team har i dag et indgående kendskab til markedet for samlerbiler, som i de seneste mange år har været i vækst.

Erfaringen supplerer vi med løbende overvågning af markedet og indgående analyser af data herfra. Samtidig trækker vi på et stærkt internationalt netværk i forbindelse med sourcing og handel med investeringsbiler.

Med puljeinvesteringerne tilbyder vi nu investorer at drage fordel af vores samlede ekspertise, internationale netværk og erfaring i markedet. Således giver puljeinvestering anledning til den nemmeste og sikreste måde at investere i nogle af verdens fineste samlerbiler.

Bliv en del af et unikt investornetværk

Hvem kan investere?

Selected Car Investment Management er som udgangspunkt for professionelle investorer, som ønsker at diversificere deres investeringer. Minimumsindskuddet er på nuværende tidspunkt derfor på 750.000 kr. og vi har nogle klare kriterier, som skal opfyldes for at du kan blive betragtet som professionel investor. Så snart disse kriterier er opfyldt er det nemt at investere hos Selected Car Investment Management. Du har mulighed for at investere i en pulje både med selskabsmidler, pensionsmidler eller frie midler.

Som investor hos Selected Car Investment bliver du samtidig en del af et fællesskab, hvor investering, passion og socialt samvær går op i en højere enhed. Puljeinvestorer får samtidig mulighed for at nyde synet af de smukke kunstværker helt tæt på ved fælles samlinger med de andre puljeinvestorer eller individuelt efter aftale.

10-year development in the value of selected collectibles

Collector cars are an overlooked but highly interesting investment. The Knight Frank Luxury Investment Index Q4 2021 shows that the price increases of classic cars in many cases outpace both traditional and alternative investments such as watches, jewellery, art and wine.

WHISKEY 428%

CARS 164%

WINE 137%

WATCHES 108%

RARE BAGS 78%

ART 75%

COINS 64%

JEWELRY 57%

DIAMONDS 23%

FURNITURE 19%

Source: Selected Car Investment

Et marked i vækst

I de seneste årtier har markedet for investeringsbiler oplevet en vækst, der giver baghjul til andre alternative investeringsobjekter såsom vin, ure og smykker.

Investering i biler har samtidig en lav korrelation med andre finansielle investeringsaktiver såsom ejendomme, aktier og obligationer, og tilføjer dermed robusthed til en portefølje bestående af traditionelle aktivklasser.

Fx har investering i superbiler og racerbiler siden 2004 givet et årligt afkast på henholdsvis 13,4% og 10,7%. Markedet for investeringsbiler er generelt karakteriseret ved lav gennemsigtighed, og de bedste biler udbydes typisk ikke til salg til den brede offentlighed.

Dansk selskab med international erfaring

Selected Car Investment er blandt Danmarks førende inden for køb og salg af investeringsbiler, hvilket tydeligt illustreres i vores bilhuse, hvor mere end 200 investeringsbiler håndteres med dedikation og ekspertise.

Vores mangeårige erfaring, ekspertise og internationale netværk gør at vi kan lokalisere og anskaffe de ypperste eksemplarer af investeringsbiler, hvilket er en afgørende faktor for deres fremtidige afkastpotentiale.